Unieke locatie

Betreed een wereld van historische en architectonische pracht bij het Maritiem Muzeeum Zeeland - dé ideale locatie voor uw volgende evenement. 

Het Maritiem Muzeeum Zeeland weerspiegelt de diepgewortelde invloed van de maritieme sector op de Zeeuwse cultuur en economie. Dit museum belicht de innovatieve en ondernemende geest van deze industrie en deelt de boeiende verhalen van maritiem Zeeland, door de eeuwen heen. 

Veel mogelijkheden
Van lezingen en vergaderingen tot borrels, workshops, concerten en zelfs huwelijksceremonies - het muZEEum ademt inspiratie en mogelijkheden.

Voor persoonlijk advies en prijzen: events@muzeeum.nl

Overzichtsfoto Pakhuis links, met vergadertafel

De Pakhuizen

Alle authentieke elementen in de Pakhuizen maken de geschiedenis van Zeeland tastbaar. De balken in het plafond zijn oude scheepsmasten. De Pakhuizen zijn vroeger gebruikt voor de opslag van de bevoorrading van onder andere VOC-schepen. Nergens anders vindt u een betere ruimte die zo'n sterke beleving toevoegt aan uw vergadering, bijeenkomst of receptie.

 

Borrel in de Pakhuizen met veel mensen

De Pakhuizen zijn de twee grootste ruimtes die er in het muZEEum kunnen worden gehuurd. Heeft u een event waarbij u uw gasten wilt informeren in een plenaire setting om daarna af te sluiten met een borrel? De Pakhuizen zijn afzonderlijk én gecombineerd in te zetten. 

Credits beeld: Erfgoed Zeeland 
Pronkzaal, lege zaal met schilderijen aan muur

De Pronkzaal

De prachtige Pronkzaal bevindt zich in het beroemde Lampsinshuis dat gebouwd is in 1641. Het is een unieke zaal, ruimtelijk en gevuld met prachtige schilderijen en andere pronkstukken. De authentieke sfeer en uitstraling maken de Pronkzaal een inspirerende locatie. De Pronkzaal heeft een bijzondere ambiance en is geschikt voor exclusieve bijeenkomsten, als een diner of lunch. 

Bruidsboeket op stoelen in Pronkzaal

Bijzondere trouwlocatie

Het muZEEum is een bijzondere locatie voor het ja-woord. De schitterende zalen bieden diverse opties en er zijn talloze pittoreske plekjes in en rondom het muZEEum voor unieke fotomomenten. Daarnaast beschikt het muZEEum over een sfeervolle binnentuin, waar u met uw gezelschap kunt toosten op deze speciale gelegenheid.

Scheldezaal, zaal met houten wanden en vergadertafel

De Scheldezaal

De Scheldezaal is zeer geschikt voor vergaderingen. Een andere omgeving dan uw eigen stimuleert de creativiteit en verzet de zinnen. De zaal wordt naar wens voorzien van het aantal zitplekken, een scherm of andere middelen. De zaal biedt capaciteit aan maximaal 20 mensen. Catering behoort tot de opties. 

Muzeeum aanzicht

Praktische informatie

Alle ruimtes kunnen worden voorzien van audiovisuele middelen en beschikken over wifi.

Het muZEEum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en natuurlijk over het water. Op loopafstand zijn er verschillende parkeermogelijkheden.

 

Neem contact met ons op