Plan je bezoek

Tot en met zondag 25 oktober mogen kinderen gratis naar binnen. Bestel online en kies voor het aantal kinderen een juist aantal cadeaukaarten. Lees hier verder.

Vanwege de coronarichtlijnen is het noodzakelijk dat u uw tickets online koopt. Het dragen van een mondkapje in het muZEEum is verplicht (vanaf 12 jaar). Bezoekers volgen in het muZEEum vaste routes. Hierdoor ziet u alles wat het muZEEum te bieden heeft en kunt u steeds voldoende afstand bewaren.

Koop uw tickets snel en simpel online

E-ticket

Het muZEEum werkt met tijdsloten, waarbinnen een maximum aantal bezoekers naar binnen mag (richtlijnen RIVM). Als u een ticket online koopt, staat u niet voor een dichte deur.

Elke bezoekers moet een ticket hebben; ook mensen die gratis naar binnen mogen, zoals houders van een Museumkaart, mensen met een VIP-kaart van de BankGiroLoterij en kinderen onder de vier jaar. Koop uw ticket snel en simpel via de knop. Neem uw ticket (en kortingskaart) mee naar het muZEEum en toon die aan de entree. Uw ticket is geldig voor toegang vanaf een bepaalde tijd. Vanaf 10.00 uur ’s morgens kunnen er elk half uur maximaal vijfentwintig mensen het muZEEum in. 

bestel tickets

Route

In het muZEEum volgen alle bezoekers de route die is aangegeven op de vloer. Het is een eenrichtingsroute, om zo overal in het muZEEum de anderhalve meter afstand te kunnen bewaren. De route loopt door het hele muZEEum. Dus u hoeft niets te missen. Daarnaast kunnen bezoekers kiezen voor de Pakhuizenroute. De weg naar buiten gaat via de lift.

Veiligheid

Uw gezondheid en dat van onze medewerkers staan bij ons voorop. Daarom is er voldoende desinfectiemateriaal aanwezig, zal de anderhalve meter afstand worden gehandhaafd of zorgen schermen voor de nodige veiligheid.

 

Gezin in Atrium (foto Suzan)

Toegangsprijzen

volwassenen € 10,50
kinderen 4 t/m 17 jaar €  5,-
kinderen tot 4 jaar gratis

groepen vanaf 15 personen
groepen kinderen vanaf 15 personen

voorlopig niet mogelijk

rondleiding met gids (max 15p) voorlopig niet mogelijk
   

Houders Museumkaart, Vereniging Rembrandt, ICOM, Vrienden van het muZEEum en begeleiders van mindervaliden betalen geen entree.
Houders van een CJP-pas en ZeelandPas krijgen korting. Iedereen heeft een e-ticket nodig.

ouder stel in het Atrium van het muZEEum

Audiotour

De audiotours zijn weer beschikbaar. U kunt ook de app downloaden op uw telefoon (Guide ID podcatcher audioguide). Daarmee kunt u eveneens onze audiotour doen. De audiotour is ook daar beschikbaar in vier talen: Duits, Engels, Frans en Nederlands.

Garderobe en kluisjes

De garderobe en kluisjes zijn vanwege de corona-maatregelen tijdelijk niet in gebruik. U kunt uw jas meenemen het muZEEum in of u jangt hem op bij de entree. Als uw jas nat is, is gebruik van het garderobe-rek verplicht.
Tassen, handtassen en (kleine) rugzakken mogen mee het muZEEum in, als zij zoveel mogelijk op de buik worden gedragen. Laat grote tassen, rugzakken of koffers thuis of in de auto.
Eten en drinken in het muZEEum is niet toegestaan.

Honden

Honden zijn niet toegestaan in het muZEEum (met uitzondering van blindengeleidehonden).