Plan je bezoek

Het muZEEum is tijdens schoolvakanties open van maandag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 uur. Buiten schoolvakanties van dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 uur.

Vanwege de herinrichting is het muZEEum gesloten vanaf 31 oktober 2022. In de zomer opent het vernieuwde muZEEum zijn deuren.

Gezin in Atrium (foto Suzan)

Toegangsprijzen

volwassenen € 12,-
kinderen 4 t/m 17 jaar €  6,-
kinderen tot 4 jaar gratis

groepen vanaf 15 personen
groepen kinderen vanaf 15 personen

€ 2,- korting p.p.

rondleiding met gids (max 15p) op afspraak
   

Houders Museumkaart, Vereniging Rembrandt, VriendenLoterij, ICOM, Vrienden van het muZEEum en begeleiders van mindervaliden betalen geen entree.
Houders van een CJP-pas krijgen korting.

ouder stel in het Atrium van het muZEEum

Audiotour

De audiotours zijn weer beschikbaar. U kunt ook de app downloaden op uw telefoon (Guide ID podcatcher audioguide). Daarmee kunt u eveneens onze audiotour doen. De audiotour is ook daar beschikbaar in vier talen: Duits, Engels, Frans en Nederlands.

Garderobe en kluisjes

De garderobe en kluisjes zijn vanwege de corona-maatregelen tijdelijk niet in gebruik. U kunt uw jas meenemen het muZEEum in of u jangt hem op bij de entree. Als uw jas nat is, is gebruik van het garderobe-rek verplicht.
Tassen, handtassen en (kleine) rugzakken mogen mee het muZEEum in, als zij zoveel mogelijk op de buik worden gedragen. Laat grote tassen, rugzakken of koffers thuis of in de auto.
Eten en drinken in het muZEEum is niet toegestaan.

Honden

Honden zijn niet toegestaan in het muZEEum (met uitzondering van blindengeleidehonden).

Bezoek het muZEEum online