Adres en route

 

Bezoekadres Postadres
   
Nieuwendijk 11
4381 BV Vlissingen
Nieuwendijk 15
4381 BV Vlissingen

Tel: 0118- 41 24 98
E-mail : info@muzeeum.nl
Groepsbezoek - rondleidingen - themawandelingen: administratie@muzeeum.nl

kaart Vlissingen

Route

Met de auto

Volg vanaf Bergen op Zoom de A-58. In Vlissingen volgt u de ANWB-borden 'Arsenaal'. Het muZEEum vindt u tegenover het Arsenaal. 
In de binnenstad van Vlissingen kunt u alleen betaald parkeren. Parkeergarage De Fonteyne aan de Spuistraat en parkeerterrein Arsenaal aan de Koningsweg bevinden zich dichtbij het muZEEum. Op parkeerterrein Arsenaal parkeert u de eerste drie uur gratis.

Westerscheldeferry bij de steiger

Met de trein of de fastferry

Als je met de Westerscheldeferry oversteekt van Breskens naar Vlissingen, kun je een voordelig ticket kopen voor de ferry én het muZEEum. Kijk op https://westerscheldeferry.nl/zeeuws-maritiem-muzeeum/ voor het arrangement.

Volg vanaf NS-station en de steiger van de Westerscheldeferry neem je de mooie wandelroute 'Groene Boulevard' langs de Westerschelde (ongeveer 25 minuten) of pak bus 56 of 58 en stap uit bij halte Scheldeplein. Vanaf de halte wandelt u door de binnenstad van Vlissingen in 10 minuten naar het muZEEum.

Met de touringcar

Komt u met een touringcar: Deze kan voor het muZEEum stoppen om de bezoekers uit te laten stappen. Daarna kan de bus naar de speciale parkeerplaatsen voor bussen die zich bevinden aan de Commandoweg. Deze bevinden zich vlakbij het muZEEum.

Overnachting

Check bij HotelsCombined.

Kijk hier voor de kaart