Adres en route

Bezoekadres

Nieuwendijk 11
4381 BV Vlissingen

Tel: 0118- 41 24 98
E-mail : info@muzeeum.nl

Route

Met de auto

Volg vanaf Bergen op Zoom de A-58. In Vlissingen volgt u de ANWB-borden 'Arsenaal'. Het muZEEum vindt u tegenover het Arsenaal. 

Parkeren (betaald of gratis) 

Parkeergarage De Fonteyne aan de Spuistraat en parkeerterrein Arsenaal aan de Koningsweg bevinden zich dichtbij het muZEEum.

Op parkeerterrein Arsenaal, aan de Koningsweg, parkeer je de eerste drie uur gratis. Let op! Een kaartje uit de automaat is vereist, ook voor de gratis uren. 

Westerschelde Ferry

Met de Westerschelde Ferry

De snelste en meest maritieme route vanuit Zeeuws Vlaanderen naar Vlissingen is met de Westerschelde Ferry. Je kunt te voet of met de fiets aan boord. Voor vertrektijden en prijzen zie: westerscheldeferry.nl.

Extra voordeel 
Als je met de Westerschelde Ferry oversteekt van Breskens naar Vlissingen, kun je een voordeliger ticket kopen voor het muZEEum. 
Met de kortingscode FERRYMUZEEUM ontvang je 15% korting op de toegang. Dit geldt alleen voor tickets die online worden gekocht. 

 

Vanaf station / ferry: te voet, met de bus of met de zonnetrein 

Vanaf het NS-station en de steiger van de Westerscheldeferry neem je de mooie wandelroute 'Groene Boulevard' langs de Westerschelde (ongeveer 25 minuten) of pak bus 56 of 58 en stap uit bij halte Scheldeplein. Vanaf de halte wandelt u door de binnenstad van Vlissingen in zo\n vijf minuten naar het muZEEum.

Naast het station / steiger van de ferry vertrekt ook de zonnetrein die voor de deur bij het muZEEum stopt. Kijk voor de actuele dienstregeling op zonnetreinzeeland.nl.