Praktische informatie

Het muZEEum is geopend

Tijdens schoolvakanties van maandag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 uur. Buiten schoolvakanties van dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 uur. 

Toegangsprijzenalleen pin

volwassenen € 12,-
kinderen 4 t/m 17 jaar €  6,-
kinderen tot 4 jaar gratis

groepen vanaf 15 personen
groepen kinderen vanaf 15 personen

€  10,-  p.p.
€  5,- p.p.

rondleiding met gids (max 15p) € 60,-

Houders Museumkaart, Vereniging Rembrandt, ICOM, VIP-kaarten van de BankGiro Loterij, Vrienden van het muZEEum en begeleiders van mindervaliden betalen geen entree.
Houders van een CJP-pas krijgen korting aan de kassa.

Honden

Honden zijn niet toegestaan in het muZEEum, met uitzondering van blindengeleidehonden en hulphonden voor mindervaliden.

Koop je tickets snel en simpel online

E-ticket

Het muZEEum werkt met tijdsloten, waarbinnen een maximum aantal bezoekers naar binnen mag (richtlijnen RIVM). Als u een ticket online koopt, staat u niet voor een dichte deur.

Elke bezoeker moet een ticket hebben; ook mensen die gratis naar binnen mogen, zoals houders van een Museumkaart, mensen met een VIP-kaart van de BankGiroLoterij en kinderen onder de vier jaar. Koop uw ticket snel en simpel via de knop. Neem uw ticket (en kortingskaart) mee naar het muZEEum en toon die aan de entree. Uw ticket is geldig voor toegang vanaf een bepaalde tijd. Vanaf 10.00 uur ’s morgens kunnen er elk half uur maximaal dertig mensen het muZEEum in. 

bestel tickets

Route

In het muZEEum volgen alle bezoekers de route die is aangegeven op de vloer. Het is een eenrichtingsroute, om zo overal in het muZEEum de anderhalve meter afstand te kunnen bewaren. De route loopt door het hele muZEEum. Dus u hoeft niets te missen. Daarnaast kunnen bezoekers kiezen voor de Pakhuizenroute. De weg naar buiten gaat via de lift.

Veiligheid

Uw gezondheid en dat van onze medewerkers staan bij ons voorop. Daarom is er voldoende desinfectiemateriaal aanwezig, zal de anderhalve meter afstand worden gehandhaafd of zorgen schermen voor de nodige veiligheid.