Elkaar versterken

Een partnerschap met het muZEEum biedt volop meerwaarde voor uw organisatie; het versterkt uw merk, creëert bedrijfstrots en laat uw maatschappelijke betrokkenheid zien.

Loodsboot

Maatwerk relaties

Als bedrijf is het mogelijk om de ambities van het Maritiem Muzeeum Zeeland te ondersteunen en tegelijkertijd uw eigen doelstellingen en activiteiten te versterken.

Wij investeren graag in langdurige, duurzame relaties, vanzelfsprekend kunt u ook eenmalig een bepaald project ondersteunen. Elke samenwerking wordt op maat gemaakt, want elke onderneming is uniek. Wij nodigen u daarom graag uit om met u van gedachten over de mogelijkheden van een cultureel partnerschap en exclusieve voordelen. Neem contact met ons via partnerships@muzeeum.nl​​​​​​

Gasten opening museumdepot bij COVRA

Soorten partners

Wij maken het volgende onderscheid in partners:

  • Hoofdsponsor  

  • Sponsor (boven de € 7500)  

  • Bedrijfspartner (onder de € 7500)  

  • Supplier (leveranciers)

  • Fondsen

Bent u benieuwd naar onze partners? Neem een kijkje in ons netwerk.

Twee tieners met koptelefoon op in museum

Steun Club Boeiend!

De weg naar een museum is voor deze jongeren (nog) niet altijd even vanzelfsprekend. Daarom willen we Club Boeiend! oprichten. Een club die vmbo'ers inspireert en motiveert. Een club waarbij jongeren met een boeiende museumbeleving de impact ervaren van ons maritieme heden en verleden. 

Het Maritiem Muzeeum Zeeland wil de komende twee jaar 25% van alle Zeeuwse vmbo-leerlingen verwelkomen. Een grote ambitie waar uw bijdrage hard bij nodig is.

Want een club, dat ben je nooit alleen. Samen maken we de toekomst in Zeeland boeiend! Lees hier meer over Club Boeiend!