Activiteiten voorjaarsvakantie 2024

In het Maritiem Muzeeum Zeeland is altijd van alles te beleven. Maar in de voorjaarsvakantie (10 t/m 25 februari) nóg meer!

Of je nu op zoek bent naar maritieme avonturen, meer van spelletjes houdt of van lekker zelf bouwen of kleuren. Het muZEEum heeft iets voor iedereen!

Kinderen maken zeepost

Kinderworkshops OVER~ZEE~POST

Kom in De Werf je eigen mooiste, kunstigste zeepost maken! 

Krijg jij nog wel eens een mooie brief? Met krulletters. Of getypt op een echte typmachine? Met een postzegel van een land ver weg?

In het muZEEum zie en hoor je brieven van zeevaarders, vroeger. Hoe cool om hier daarna zelf mee aan de slag te gaan?! Jouw post mag je uiteraard meenemen. Of versturen, over zee. 

Op woensdag en donderdag in de vakantie tussen 13:00 en 16:00 uur. Gratis met een museumticket. 

Jongen bouwt met kapla

Bouw met KAPLA

Ze vervelen nooit, die KAbouterPLAnkjes. Zoek een lekker plekje aan de tafel en bouw je eigen boot. Of huis. Of toren. Kapiteins klaar? Bouwen maar! 

Twee kinderen vullen museumboekje in

Monsterboekje

Neeeee, dit boekje gaat niet over monsters! Maar over aanmonsteren. Dit betekent dat je aan boord van een schip gaat. 

Elke jonge avonturier (4+) krijgt in het Maritiem Muzeeum Zeeland een tof monsterboekje waarmee je de kids-route 'Ga mee naar zee' volgt. Boordevol creatieve doe-opdrachten. Dus zoek, denk, lach, teken, verzin en bewonder! 

Meisje kleurt kleurplaat

Kleurwedstrijd

In de Pakhuizen staat een tafel met allerlei kleurplaten en stiften. Stuur je mooiste of gekste creatie aan ons op per Instagram of e-mail. Aan het eind van de vakantie kiezen wij drie winnaars van een leuk prijsje. 

Audiotour breed

Audiotour met video's

Tijdens onze audiotour ontmoet je allerlei zee karakters. Zoals een jonge Michiel de Ruyter. Maar ook Leonora. Of een zielenverkoopster. Wie of wat dat zijn? Kom het ontdekken!