ConcertenVlissingen

Het was een succesvol eerste seizoen voor ConcertenVissingen in het Zeeuws maritiem muZEEum. De organisatie heeft voor het volgende seizoen weer een prachtig programma samengesteld voor in de Pakhuizen. De basis? Vier concerten met cello en piano en fantastische - voornamelijk jonge - musici. Het eerste concert staat in de agenda voor 8 september.
Speciaal voor ConcertenVlissingen is een gloednieuwe Bösendorfer Grand 214 concertvleugel aangeschaft. Een prachtig instrument op een geweldige locatie.

Concerten-Vlissingen-Pakhuizen-muZEEum
Het concert is steeds op zondag van  11.30 - 12.30 uur  
Gratis koffie en thee   
Entree € 12,50 
Bent u in het bezit van een Museumkaart, dan kost een ticket  € 10,-
Na afloop kunt u bij de De Gecroonde Liefde genieten van een speciale ConcertenVlissingen lunch en een glas wijn € 16,25
Meer informatie en tickets bij ConcertenVlissingen: http://www.concertenvlissingen.nl/tickets  
Amke te Wies concert muZEEum

23 februari: Amke te Wies, cello en Daan Treur, piano

Het derde cello- pianoconcert van dit seizoen biedt ruim baan aan het jonge talent Amke te Wies. Ze won de tweede prijs en de prijs voor de beste vertolking van een opdrachtcompositie op de Cello Biënnale Amsterdam 2018. Ze studeert momenteel aan de Academy of the Staatskapelle Berlin. Daan Treur won diverse prijzen op Nederlandse Concoursen waaronder het Prinses Christina Concours, SJMN en Steinway Concours. Samen spelen ze werken van twee van de belangrijkste componisten uit het begin en einde van de Romantiek. Bij beide sonates spelen cello en piano een gelijkwaardige rol waarbij melodielijnen over en weer worden vertolkt.

Reserveer uw ticket
Chekhoftrio in het muZEEum

8 maart: Chekhovtrio

De Nederlandse violiste Emma Rhebergen, de Russische celliste Alexandra Charnomskaya en de Belgische pianiste Fem Devos hebben de naam van hun in 2016 opgerichte trio verbonden aan de beroemde schrijver Chekhov. Bij hun muzikale interpretaties zijn ze intensief op zoek naar de karakters en melodielijnen als ware het personages in een boeiend toneelspel.