Word museuminspecteur

Museumkids is een website voor iedereen die op zoek is naar de beste Museumtips. Registreren als museuminspecteur kan als je 12 jaar of jonger bent. Als Museuminspecteur kunnen kinderen laten zien welke musea in Nederland de leukste activiteiten en tentoonstellingen hebben. Zo kiezen we samen de meest kidsproof musea van het land! Een museum kan al die meningen en inspecties gebruiken om jullie volgende bezoek nóg leuker te maken. Als inspecteur maak je kans op leuke prijzen. 

Wij zijn benieuwd wat je van ons muZEEum vindt. Wil je het muZEEum inspecteren? Vul dan de korte vragenlijst in op de website van Museumkids. En vergeet vooral niet de mail die Museumkids je stuurt ter bevestiging te beantwoorden. Anders gaat je stem verloren.

Museumkids voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie

Als je tijdens de voorjaarsvakantie (10 feb-4 maart) een inspectie invult en daarbij een leuke museumfoto uploadt doe je al mee. Om echt kans te maken hebben we een paar tips voor je waar je rekening mee kunt houden:

  • De foto moet duidelijk in het geïnspecteerde museum zijn gemaakt
  • De foto moet origineel zijn: dus door jezelf/je familie gemaakt
  • Op de foto hoef je niet herkenbaar in beeld te zijn

Met je inspectie maak je kans op een van de 5 Instant fotocamera's. Daarbij zit ook een cassette met foto's zodat je meteen aan de slag kunt. 

Reserveer kaartjes