ConcertenVlissingen

ConcertenVlissingen verzorgt concerten in de Pakhuizen van het muZEEum. Speciaal voor ConcertenVlissingen is een gloednieuwe Bösendorfer Grand 214 concertvleugel aangeschaft. Een prachtig instrument op een geweldige locatie.

Het concert is steeds op zondag van  11.30 - 12.30 uur
Gratis koffie en thee 

Entree: € 12,50 
Bent u in het bezit van een Museumkaart, dan kost een ticket € 10,00

Reserveer uw ticket via http://www.concertenvlissingen.nl/tickets

Na afloop kunt u bij de De Gecroonde Liefde voor € 16,25 genieten van een speciale ConcertenVlissingen lunch en een glas wijn

Despinoza en Pavlova

20 januari 2019 - d'Espinoza en Pavlova

Een optreden door de Argentijnse mezzosopraan Alexandra d’Espinoza en de Russische pianiste Natalia Pavlova is altijd een bijzondere ervaring door hun sprankelende en diepgaande liedvertolkingen. Ze brengen nu liederen van grote componisten uit de Russische en Franse romantiek en impressionisme die elkaar hebben beïnvloed. De mengelmoes van diepe emoties, romantiek, mooie melodische lijnen en aansprekende teksten zijn Alexandra en Natalia op het lijf geschreven.

Van Loenen en Borsboom

3 februari - Van Loenen en Borsboom

Pieter van Loenen (viool) is een van de vier finalisten voor de Dutch Classical Talent Award 2019, de belangrijkste nominatie voor jong muziektalent. Ook Tobias Borsboom (piano) is omschreven als een groot muzikaal talent. Ze spelen de 7e vioolsonate van Beethoven, een van zijn meest kleurrijke en populaire sonates. Het programma, met verder sonates van Ravel en Enescu en volksdansen van Bartok, doet volledig recht aan hun muzikale kwaliteiten en zal de harten van de luisteraars sneller doen kloppen.

Valentina Toth

17 februari - Valentina Tóth

Valentina Tóth is een multi-talent; ze is pianiste en actrice. Ze speelde al op 15 jarige leeftijd in de Carnegie Hall New York. Won de Diapason d'Or ('gouden stemvork') met haar debuut-cd Hungarian Horizons, Valentina is van Hongaarse afkomst en heeft een sterke band met volksmuziek uit de Balkan. Béla Bartok maar ook door Ernő Von Dohnanyi gebruikten deze muziek als inspiratie voor veel van hun composities. 

Reserveer kaartjes