Vacature medewerker Events en verhuur

Het Zeeuws maritiem muZEEum is op zoek naar een energieke medewerker Events en verhuur voor gemiddeld 20 uur per week. De medewerker Events en verhuur is verantwoordelijk voor de alle commerciële en niet-commerciële verhuur in het muZEEum en daarnaast de publieksactiviteiten.
Ben jij een echte gastvrouw/-heer, goed in organisatie en communicatie en ben je op zoek naar een afwisselende baan met variabele werktijden in één van de mooiste musea van Nederland? Dan is deze job iets voor jou!

Bedrijfsprofiel

Het Zeeuws maritiem muZEEum vertelt het boeiende verhaal van het maritieme verleden en heden van Zeeland in een bijzonder gebouwencomplex met zicht op de Westerschelde. Naast het hoofdgebouw aan de Nieuwendijk vallen ook de Kazematten en de Oranjemolen onder het muZEEum. Het muZEEum staat midden in de samenleving, heeft een open vizier naar de toekomst en wil heden en verleden verbinden. Het muZEEum realiseert dit door een vaste presentatie, wisselexposities en uiteenlopende activiteiten. Het muZEEum valt onder de stichting Maritiem Museum Zeeland (MMZ) en trekt jaarlijks 30-35 duizend bezoekers. De afgelopen twee jaren werd het muZEEum door de ANWB verkozen tot ‘Leukste Uitje van Zeeland’.

Profielschets

De medewerker Events en verhuur is een energieke duizendpoot die zich helemaal thuis voelt in een levendige organisatie. Je bent de onmisbare spin het web tussen medewerkers, vrijwilligers en activiteiten. Je bent verantwoordelijk voor alle zowel commerciële als niet-commerciële verhuur en alle publieksactiviteiten. Je bent een echte organisator en bedenkt ook zelf nieuwe activiteiten, die het muZEEum op de kaart zetten. Je bent ondernemend en proactief en vindt het een uitdaging om steeds oplossingen te zoeken en alles goed te regelen. Je houdt ervan om met verschillende mensen om te gaan en je voelt je prima thuis in een organisatie waar ook veel vrijwilligers werken.

Wat zijn je werkzaamheden?

De focus in deze functie ligt op de acquisitie, organisatie en uitvoering van verhuringen, ontvangsten en organisatie en communicatie van publieksactiviteiten. Jij bent het gezicht en aanspreekpunt richting (potentiële) opdrachtgevers en leveranciers. Je maakt offertes, stemt inhuur en catering af met onze partners, zorgt voor een draaiboek, overleg met collega’s en ontvangt de gasten. Je zorgt voor de promotie van de verhuurmogelijkheden en haalt nieuwe verhuringen binnen. Je bent medeorganisator van onze publieksactiviteiten, zoals symposia, open dagen, lezingen, concerten. En je weet hoe je deze activiteiten maximaal onder de aandacht brengt.   

Functie-eisen

Minimaal 3 jaar ervaring in vergelijkbare functie. Je bent een uitstekende organisator, kunt goed plannen. Je bent flexibel, service-gericht, commercieel en zelfstandig. Je bent goed thuis in online communicatie. Enige kennis van de geschiedenis van Zeeland en/of Vlissingen is een pre.

Werktijden

De functie is in principe voor gemiddeld 20 uren in de week, bij voorkeur verdeeld over de hele week. Werktijden zijn per week afhankelijk van de activiteiten. Dat betekent dat af en toe werken in de avonduren of weekend erbij hoort.

Wat bieden we?

  • Een salaris op basis van kennis, opleiding en ervaring volgens de CAO musea. Een tijdelijk contract of freelance opdracht behoren beide tot de mogelijkheden.
  • Mogelijkheden om een aanvullend opleiding en/of training te volgen.
  • Een uitdagende en afwisselende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Je komt in een team van enthousiaste collega’s.
  • Een klantgerichte en informele werksfeer.

Interesse?

Sollicitaties kun je voor 7 maart sturen naar directie@muzeeum.nl t.a.v. Onno Bakker.

Voor meer informatie kunt u bellen met Onno Bakker, telefoon: 0118  41 24 98 of 06 5204 4729.