Zeezicht te huur

Bent u op zoek naar een bijzondere en inspirerende locatie in de binnenstad van Vlissingen? Het muZEEum heeft meerdere prachtige zalen te huur die uw bijeenkomst, lezing, vergadering, receptie of feest onvergetelijk maken!

Pakhuizen te huur - Vlissingen - muZEEum

De Pakhuizen

Alle authentieke elementen in de Pakhuizen maken de geschiedenis van Zeeland tastbaar. De balken in het plafond zijn oude scheepsmasten. De Pakhuizen zijn in de vorige eeuw gebruikt voor de opslag van de bevoorrading van onder andere VOC-schepen. Nergens anders vindt u een ruimte die een echte beleving toevoegt aan uw vergadering, bijeenkomst of receptie.

De Pakhuizen zijn de twee grootste ruimtes die er in het muZEEum kunnen worden gehuurd. De zaal biedt plaats voor tussen de 80 en 100 personen. Verder zijn alle audio visuele middelen aanwezig en kan iedere gewenst opstelling voor u worden klaar gezet!

De Pronkzaal - verhuur - Vlissingen - muZEEum

De Pronkzaal

De Pronkzaal bevind zich in het beroemde Lampsinshuis wat gebouwd is in 1641. De Pronkzaal is een unieke zaal met een prachtig uitzicht over de gehele jachthaven en Westerschelde. De authentieke sfeer en uitstraling maakt de Pronkzaal een inspirerende locatie. De Pronkzaal heeft een bijzondere ambiance en is zeer geschikt voor een exclusieve bijeenkomsten, diner of lunch.

De Pronkzaal is een officiële trouwlocatie.

De Pronkzaal is geschikt voor tussen de 50 en 75 personen. Op aanvraag kunnen er audio visuele middelen en de gewenste opstelling voor u worden klaar gezet. 

muZEEum - uw trouwlocatie

Voorzieningen

Alle zalen in het muZEEum beschikken over presentatiematerialen en Wi-Fi. Combinaties met een museumbezoek of rondleiding zijn mogelijk. Verder kan er een catering worden verzorgd naar al uw wensen. Wij denken graag met u mee om een arrangement samen te stellen! 

Mocht u interesse hebben, dan bent u altijd van harte welkom om de beschikbare ruimtes vrijblijvend te komen bekijken. Voor meer informatie kunt u mailen naar events@muzeeum.nl. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Voor dringende vragen kunt u bellen naar 0118-412498.