Zeezicht te huur

Een event organiseren in een unieke omgeving waar historie, karakter en architectuur samenkomen?
Het muZEEum biedt u verschillende exclusieve ruimtes die perfect bij uw event passen. Het muZEEum is gevestigd in een stadspaleis uit de Gouden Eeuw op een bijzondere locatie langs de Westerschelde.
Het muZEEum ademt rijke verhalen en biedt een zee van mogelijkheden: een lezing, vergadering, borrel, workshops, concert of huwelijksceremonie… Het muZEEum verwelkomt graag uw gezelschap! 
Vanzelfsprekend houdt het muZEEum zich aan de richtlijnen van het RIVM.

dakterras muZEEum Vlissingen

Het muZEEum

Alle ruimtes kunnen worden voorzien van audiovisuele middelen en beschikken over wifi. Ervaren gidsen staan klaar om, indien gewenst, uw gezelschap te vertellen over leuke wetenswaardigheden in het muZEEum.

Het muZEEum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en natuurlijk over het water. Op loopafstand zijn er verschillende parkeermogelijkheden.

Veelzijdig en bijzonder; in het muZEEum beleeft u samen met uw gasten een onvergetelijke dag. Voor persoonlijk advies en prijzen verwijzen wij u graag naar Esther Prince via events@muzeeum.nl.

Balkenende signeert schildje Canon

De Pakhuizen

Alle authentieke elementen in de Pakhuizen maken de geschiedenis van Zeeland tastbaar. De balken in het plafond zijn oude scheepsmasten. De Pakhuizen zijn vroeger gebruikt voor de opslag van de bevoorrading van onder andere VOC-schepen. Nergens anders vindt u een betere ruimte die zo'n sterke beleving toevoegt aan uw vergadering, bijeenkomst of receptie.

De Pakhuizen zijn de twee grootste ruimtes die er in het muZEEum kunnen worden gehuurd. Heeft u een event waarbij u uw gasten wilt informeren in een plenaire setting om daarna af te sluiten met een borrel? De Pakhuizen zijn afzonderlijk én gecombineerd in te zetten. 

trouwen in het muZEEum

De Pronkzaal

De prachtige Pronkzaal van het stadspaleis van koopman en reder Lampsins bevindt zich in het beroemde Lampsinshuis dat gebouwd is in 1641. De Pronkzaal is een unieke zaal met een prachtig uitzicht over de gehele jachthaven en de Westerschelde. De authentieke sfeer en uitstraling maken de Pronkzaal een inspirerende locatie. De Pronkzaal heeft een bijzondere ambiance en is zeer geschikt voor een exclusieve bijeenkomsten, diner of lunch. 

Een onvergetelijk dag op een officieel erkende trouwlocatie?

Het muZEEum heeft een unieke trouwlocatie met uitzicht op zee. De prachtige zalen bieden verschillende mogelijkheden. Een unieke fotoreportage maakt u op de ontelbare plekjes in en rondom het muZEEum. Het muZEEum beschikt ook over een sfeervolle binnentuin, waar u met uw gezelschap het glas kunt heffen op de bijzondere gebeurtenis.

Tobagozaal muZEEum verhuur

De Tobagozaal

De Tobagozaal is zeer geschikt voor een vergadering buiten het eigen kantoorpand. Een andere omgeving stimuleert de creativiteit en verzet de zinnen. De Tobagozaal is voorzien van een groot scherm en een beamer. In de Tobagozaal kunnen maximaal vijftien mensen tegelijkertijd vergaderen.