Doe mee aan Museum Gym

Het Zeeuws maritiem muZEEum doet morgen, woensdag 19 januari, mee met de landelijke museumactiedag: MuseumGym: musea openen hun deuren voor een mentale booster.  Van 13:00 tot 17:00 uur kan iedereen in sportkleding of een trainingspak gratis het muZEEum in voor een culturele work-out. Natuurlijk gelden de gebruikelijke corona-voorzorgsmaatregelen. 

man in startblokken voor hardloopwedstrijd

Kom in sportkleding naar het muZEEum

Musea kunnen veilig open en dat willen we ook graag! Want cultuur geeft inspiratie, biedt troost en maakt gelukkig. Daarom is een landelijke actie op touw gezet. Het muZEEum doet mee met de actie Museum Gym. Laat je hard sneller kloppen met de gezonde oefeningen in het muZEEum. Sportief hoef je zeker niet te zijn, een stevige wandeling door het muZEEum is ook een culturele work-out!  

Het is een gratis activiteit. Voorwaarde voor deelname is het dragen van sportkleding of een trainingspak. Vanzelfsprekend nemen wij alle geldende maatregelen in acht: je draagt een mondkapje, houd 1,5 meter afstand en toont een QR-code bij binnenkomst. Er is een beperkt aantal mensen tegelijk toegestaan in één ruimte. Aanmelding is officieel verplicht via info@muzeeum.nl.