Groepen

Ontdek het Maritiem Muzeeum Zeeland met je familie, bedrijf, vereniging of vrienden!

Heb je iets te vieren en wil je dit combineren met een bezoek aan het muZEEum? Of wil je je bedrijfsuitje een maritiem tintje geven? 

Neem contact met ons op via groepen@muzeeum.nl. We maken er een bijzonder mooi museumbezoek van. 

Contact over groepsarrangement
Bolus

Groepsarrangement

Wil je voor jullie groep wat extra's regelen? Zoals een koffiemomentje met een verse Zeeuwse bolus? Alles is bespreekbaar. Geef je wensen, samen met de groepsgrootte, groepssamenstelling en het gewenste moment aan ons door en wij zorgen een mooi museumbezoek voor jullie gezelschap. 

rondleiding

Rondleiding

Je kunt een groepsbezoek plannen met of zonder rondleiding door een gids. Wil je graag de collectie of een bepaald thema verkennen? Bekijk dan ons aanbod aan rondleidingen. Per gids gaat maximaal een groep van 15 personen mee. Komt u met een groter gezelschap? Dan zorgen we voor meerdere gidsen. 

Touringcar

Touroperators

De touringcar kan voor het muZEEum stoppen om bezoekers uit te laten stappen. Vervolgens kan de bus naar de speciale parkeerplaats voor bussen rijden, gelegen aan de Koningsweg. Deze parkeerplaatsen bevinden zich vlakbij het muZEEum.

We streven ernaar om de aankomst en het vertrek van je groep zo soepel mogelijk te laten verlopen. We hopen dat je een aangename en comfortabele ervaring zult hebben tijdens je bezoek aan het Maritiem Muzeeum Zeeland!