Zeeuws maritiem muZEEum krijgt zilver!

Het muZEEum heeft de zilveren award ontvangen bij de verkiezing van het Leukste Uitje van Zeeland!

De ANWB organiseerde voor de twaalfe keer de verkiezing voor het Leukste uitje van Nederland en het Leukste uitje van de provincie, Zeeland in ons geval. Dé publieksprijs namens 4,5 miljoen ANWB leden! Het muZEEum won drie keer eerder goud (2017, 2018 en 2020), in 2019 zilver en in 2021 brons. Dankzij uw stem zijn we weer terug bij zilver! Bedankt.

Speelboerderij 't Klok'uus ontving brons en Berkenhof Tropical Zoo kreeg goud.

logo leukste uitje van zeeland anwb zilver

Hoge waardering

Een paar reacties van bezoekers: 

  • Wij hebben ons prima geamuseerd. En een paar uur is duidelijk niet genoeg. We gaan nog zeker eens een keer terug komen. Wat er beter kan; is voor ons niet duidelijk. 

  • Geschiedenis, kunst, bouwkunde, scheepvaart, food for thought … Voor oud en jong. Briljant. 

  • Ook veel aanbod voor kinderen om zich te vermaken; tegelijk leerzaam en onderhoudend. Sfeervol gebouw ook, past helemaal bij wat er te zien is. Kortom super leuk museum. Ga er zeker nog een keer naar toe. 

Tijdens de verkiezing van het Leukste Uitje van Nederland stemden ANWB-leden massaal op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie. In totaal werden bijna 75.000 stemmen uitgebracht. Voor deze verkiezing beoordelen ANWB-leden hun favoriete uitje op aanbod, faciliteiten, klantvriendelijkheid, prijs-kwaliteitverhouding en sfeer. Ruim een kwart van de stemmers vindt eerlijke prijzen (waar voor je geld) bij uitjes het belangrijkste onderdeel.