Maak een havenrondvaart

Vanaf vrijdag 7 juli vaart de Denick II weer door de haven van Vlissingen, elke vrijdag om 10.00 en om 13.00 uur. De rondvaart duurt circa 2,5 uur. Met een haventicket kunt u gratis het muZEEum bezoeken. De tickets zijn voordelig online te koop. Tickets zijn ook te koop bij de balie van het muZEEum, bij de VVV-kantoren in Zoutelande, Domburg en Vlissingen, of bij de afvaart. 

Vanaf 7 juli 2017 elke vrijdag t/m 1 september 2017
10.00 en 13.00 uur afvaart
duur: 2,5 uur ongeveer

tickets voordelig online:
volwassenen € 12,50 / kinderen € 7,50

normaal:
volwassenen € 14,50 / kinderen € 9,50
kinderen tot 4 jaar gratis
tickets zijn te koop bij de balie van het muZEEum, bij de VVV-kantoren in Zoutelande, Domburg en Vlissingen, of bij de afvaart. 

De Denick II vertrekt vanaf het Stationsplein in Vlissingen
(schuin tegenover de uitgang van het station)

haven van Vlissingen

Altijd eens een kijkje willen nemen in de haven van Vlissingen vanaf het water? Dan is dit uw kans! In juli en augustus 2017 organiseren havenbedrijf Zeeland Seaports, het muZEEum en rederij Denick rondvaarten in Vlissingen-Oost.

De rondvaart duurt circa 2 tot 2,5 uur. Vanaf het passeren van de sluizen geeft een gids toelichting over wat u allemaal ziet en hoort. Over de historie van de haven tot de ontwikkeling van nieuwe bedrijven en andere actuele ontwikkelingen. Voor de kinderen is er ook van alles te doen. De rondvaart wordt verzorgd door rederij Denick met het schip Denick II. Op de boot is catering aanwezig en er is een toilet. De boot is rolstoelvriendelijk.

Met het ticket kunt u - ook op een andere dag - een bezoek brengen aan het muZEEum en De Kazematten. 

havenrondvaart Vlissingen
Denick in haven van Vlissingen
oceaanreuzen
gids aan boord
eilanden in de haven van Vlissingen
rondvaartboord Denick II
jongens havenrondvaart
zo dichtbij
lekker uitwaaien aan boord van de Denick II
Reserveer kaartjes