Relaties ontvangen? Vergaderen in een inspirerende, historische omgeving met uitzicht op zee? Een lezing? Trouwen? Een receptie? Het muZEEum heeft meerdere prachtige zalen te huur op een unieke locatie in Vlissingen.

Vergaderzaal Tobago te huur
De multifunctionele zaal Tobago, die vernoemd is naar een tropisch eiland met een Zeeuws verleden, kan gehuurd worden voor vergaderingen, conferenties en presentaties.
De zaal biedt plaats aan maximaal 50 personen.
Presentatiematerialen en Wi-Fi zijn beschikbaar. Combinaties met een museumbezoek, rondleiding of lunch zijn mogelijk. Wij denken graag met u mee om een arrangement samen te stellen. Diverse anderen zijn u al met volle tevredenheid voorgegaan.

Trouwen in de Pronkzaal
Het muZEEum bezit ook een gewilde trouwlocatie: de prachtige Pronkzaal van het bijzondere Lampsinshuis, gebouwd in 1641. Vanuit de zaal kijkt u uit over de jachthaven en de Westerschelde. De unieke sfeer van de zaal en het gebouw maken uw trouwdag tot een onvergetelijke gebeurtenis. De zaal biedt plaats aan ruim 50 personen.

Ook een aansluitende receptie is in het muZEEum te organiseren, Zoekt u een originele locatie voor de trouwfoto's? Dat kan ook in het muZEEum.

Lees hier meer over trouwen in het muZEEum in Vlissingen.

Prijzen voor het huren van een zaal
U kunt op deze mooie locatie in Vlissingen al een zaal huren vanaf € 185,- (incl btw) per dagdeel binnen de openingstijden van het muZEEum. Voor non-profit organisaties is er een speciaal tarief. U bent van harte welkom om de beschikbare ruimtes eens vrijblijvend te komen bekijken.
Bel 0118 - 41 24 98 of mail info@muzeeum.nl voor meer informatie.

Brasserie ‘de Gecroonde Liefde’ kan voor u geheel naar wens de catering verzorgen.
Bel 0118-44 11 94 of mail info@degecroondeliefde.nl

 


 

Trouwen in het muZEEum
Trouwen in het muZEEum Trouwen met zicht op zee? De prachtige Pronkzaal in het muZEEum is beschikbaar! meer…