U kunt op het Zeeuws maritiem muZEEum stemmen t/m 31 maart 2017
Het Nederlands publiek bepaalt welke uitjes worden verkozen tot Beste Uitje van 2017. De beste uitjes van Nederland zijn verdeeld over acht categorieën en per categorie is er in iedere provincie een winnaar. Ook is er per categorie een landelijke winnaar. Ons muZEEum is genomineerd in de categorie Musea en cultuur. Stem via deze link.

Waarom stemmen?
Maak 2017 hét jaar voor het muZEEum. Het Zeeuws maritiem muZEEum kan uw stem goed gebruiken. Als het muZEEum niet alleen het Leukste Uitje van Zeeland is, maar ook het Beste Uitje, onderstreept dat het belang van het muZEEum.

Mooi Prijzen
Door te stemmen maakt u bovendien kans op één van de mooie prijzen:
Beste UitjeEen 7-daagse reis naar Curaçao voor 2 personen
Een jaar lang gratis tickets voor de beste Uitjes
25 x hotelovernachting voor 2 personen ergens in Nederland

Jurering Beste Uitje 
Bij het uitbrengen van een stem worden rapportcijfers gegeven voor prijs-kwaliteit, klantvriendelijk, parkeren/bereikbaarheid en innovatie. De beste uitjes van Nederland zijn verdeeld over acht categorieën en per categorie is er in iedere provincie een winnaar. De winnaar per provincie, per categorie is het uitje dat binnen de top vijf op basis van het aantal stemmen de hoogste rapportcijfers heeft ontvangen. Kortom, als genomineerde moet je binnen de categorie op basis van het aantal stemmen in de top vijf van de provincie eindigen en vervolgens van de top vijf de hoogste rapportcijfers hebben.
Uit alle provinciewinnaars binnen een categorie wordt op dezelfde manier de landelijke winnaar gekozen. Dus van de 12 provinciewinnaars wordt op basis van het aantal stemmen een top vijf gemaakt en binnen die top vijf wint degene met de hoogste rapportcijfers.

Het Zeeuws martiem muZEEum zal super blij en trots zijn met een verkiezing tot Beste Uitje van Zeeland in de categorie Musea en cultuur. Helpt u ons?